067 230 73 43

блог весільної агенції пара 
той випадок, Коли ваш весільний фотограф геній

Весілля це дуже відповідальна та хвилююча подія і кожен з нас бажає одружуватись лише один раз в житті, тому все має бути ідеально, і ніщо не має зіпсувати Ваш настрій, а надто фотограф.

Кожна наша пара фотографа добирає дуже ретельно та уважно, бо саме від цієї людини залежать Ваші спогади про Ваше весілля.

Зовсім випадково я наткнулась на неймовірні фото, котрі можна сміло назвати справжнісіньким витвором мистецтва, бо те, що робить цей майстер - геніально. 

 

Мова йде про австралійського художника Пітера Адамса-Шона.

Ця талановита та неординарна особистість творить дивовижні весільні знімки в очах людей. І в цьому випадку вираз «Очі – це дзеркало людської душі» повністю себе виправдав!

 

 

Геніальність знімків полягає в тому, що це оригінал, вдалий кадр, котрий не знає фото шопу. Саме тому в це так важко повірити.

 

 

Автор не зупиняється, та продовжує експериментувати  і шукати відображення в рідних аксесуарах та весільних деталях, як то весільні обручки. 

 

 

Дорогі наші молодята, не бійтесь експериментів та обирайте дійсно професіоналів своєї справи, що натхненно та з задоволенням виконують свою роботу, лише тоді Ви отримаєте найкращий результат.

 

Сподобалась ця стаття?
← Натискай «Подобається» і читай нас на Facebook

Дізнайтесь більше про весілля

Розіграш карамельних цукерок ПАРА
Переглягути всі статті
Подивитись усі статті
Розіграш карамельних цукерок ПАРА
Весілля в Іспанії


(097)532-23-38
para@para-wedding.com.ua
^