067 230 73 43

Весілля на Шрі ланці, організація та проведення

весілля на екваторі
welcome to sri lanka

Сьогодні ми роздивимось  Шрі ланку – найкрасивішу країну в південно азіатському регіоні. І поділимось з Вами, чим така приваблива Шрі ланка і кому з Вас ми рекомендуємо це екзотичне місце для проведення весілля.

Чи задумувались Ви, що на нашій планеті просто неймовірна, шалена кількість дивовижних місць. А ми усі настільки зайняті важливою роботою, невідкладними справами, щоденною рутиною, що мало хто з нас бачив вживу океан, джунглі, фрукти на деревах та пальмах, а не на полицях супермаркетів, звірів, які живуть в природних умовах, а не в клітках, спілкувався з людьми інших культур, з іншої частини землі, відкриваючи нові за смаком страви національної кухні, побут і культуру не знайомої екзотичної країни.

І якщо  весілля – це шанс змінити своє життя і  життя важливої для Вас людини, то чому б не використати його на повну? Чому б на своє весілля не «організувати втечу» удвох або в компанії близьких по крові і духу Вам людей на райський острів, до океану? Втекти від шаленого, звичного, інколи рутинного життя та не бажаних гостей?

Маленька порада: рекомендуємо весілля поєднати з медовим місяцем. І повірте на слово: і місяця буде мало, щоб насолодитись один одним і фізично відвідати усі цікаві місця на колоритній острівній державі - Шрі ланка.

Два слова
про Шрі ланку

Шрі ланка – це держава, що займає острів в Південній Азії і знаходиться майже на екваторі,  на 800 км. північніше. Державна мова сингальська, тамільська але переважна більшість населення буде спілкуватись з Вами на англійській мові рівня «елементарі».

Що до релігії більше половини населення сповідує буддизм. До речі, традиційна весільна церемонія на острові відбувається за буддійським обрядом. На острові окрім буддизму є представники і інших релігій: індуїзму, ісламу та християнства.

На рахунок назви є цікавий факт: до 1972 року Шрі ланка відома, як острів Цейлон, що з санскриту означає «земля левів». Хоча левів на Шрі ланці не було раніше і не має зараз).  Сучасна назва «Шрі Ланка» з санскриту має переклад- «благословенна земля». Існує місцева легенда, що пари, що одружились тут, на «благословенній землі» отримують справжнє благословення на щасливе та довге життя разом

Шрі ланка карта

Який стиль весілля
можна організувати на Шрі ланці

На Шрі ланці можливо офіційно зареєструвати Ваш шлюб або влаштувати символічну весільну церемонію та святкування. Весілля тільки для двох чи невеличке камерне весілля для близьких і друзів, або пишне з великою кількістю Гостей – можливо все і обирати Вам. Краще з цим питанням  визначитись до початку планування свого весілля на острові Цейлон.

 Ідея та стиль Вашого весілля можуть бути створені нами за індивідуальним сценарієм під Вашу Пару або ми можемо використати в основі колоритні традиції та обряди ланкійського народу.

Весільна церемонія на Шрі ланці

1 варіант
символічна церемонія за традиціями острова

Хочете стати головними героями в екзотичній ланкійській казці? Бажаєте нових вражень та готові до весільної пригоди в будиському стилі?

Пропонуємо весільну церемонію за традиційним обрядом острову Шрі ланка.

Весільна церемонія на пляжі Шрі ланки

 Як це виглядає? Наречений та наречена в національному одязі –розкішних сарі та саронзі проходять весільний обряд згідно буддиських канонів. Церемонія відбувається на спеціальному помості «Порува», який декорується білими і рожевими квітами лотосу або квітами жасміну та пальмовим листям. Музикальний супровід – гуркіт барабанів та ланкійські обрядові пісні.

Весільне вбрання на весіллі Шрі ланки

Під час урочистої частини наречений та наречена проходять через ряд традиційних ритуалів. Обмінюються листочками бетелю та обручками, пригощають один одного рисом на кокосовому молоці. Мізинці молодят пов'язують ниткою.  На пов’язані пальці ллють воду, що символізує передачу нареченої від батька до чоловіка.

Весільний обряд в буддійському стилі

Проколюється кокосовий горіх - знак охорони від усіх злих знамень (бризки повинні потрапити на пару) та запалюється олійна лампа, як початок нової спільного життя. Завершується урочиста частина традиційною прогулянкою на слоні, що є справжнім символом Шрі ланки.

Весільна церемонія зі слоном на Шрі ланці

2 варіант
символічна церемонія + весілля під Вашу Пару

Є бажання мати свою власну історію та все зробити по своєму? Тоді Ваше весілля ми створимо під Вас: підберемо ідею та розробимо індивідуальний сценарій символічної церемонії, святкування весілля та унікальної love story (історія Вашого кохання у фото та відео). Організуємо усе під ключ.

Весільна церемонія на пляжі коло океану

На пляжі чи в джунгях, коло водопаду чи в горах, в історичному місці, на зручній комфортні віллі чи в есо отелі на горному схилі– ми підберемо для церемонії, святкування, фото та відео love story найкрасивіші варіанти майданчиків.

Весілля в Азії

Щодо святкування весілля та частування гостей на Шрі ланці. Як на рахунок фуршету на відкритому повітрі в мальовничому місці з зручною лаунж зоною для Гостей та смачним барбекю.

Весілля коло океану

Або романтичний вечір на пляжі tet -a -tet … чи классичний бенкет на відкритому майданчику  -  будь який формат за Вашим бажанням ми організуємо під ключ.

Організація красивого весілля на океані

Організаційні моменти весілля на Шрі ланці
Віза он лайн або по прильоту

Візу можна отримати одразу після прибуття до Шрі ланки, безпосередньо в аеропорті. Вартість 35 долл. США за людину. Термін дії візи 30 днів.Або перед поїздкою оформити електронний дозвіл на в’їзд до країни «Electronic Travel Authorization-ETA». Зробити це можна он лайн. За оформлення в системі ЕТА стягується збір 30 $ за людину. 

Весілля за кордоном з візою по прильоту

СКільки летіти до раю?  близько 9 годин

Варіантів існує багато: і прямих, і з пересадкою. Орієнтовна ціна квитка на рейси с Києва до Коломбо ( з пересадкою) в межах 300 - 600 долл. США в обидві сторони. Квиток на прямий рейс Київ- Коломбо коштує орієнтовно від 700 долл. США. Сам переліт по часу триває близько 9 годин.

Весілля за кордоном з замовленням квитків

Обираємо дату для весілля на Шрі ланці

Весілля на цьому острові можна організовувати цілий рік. Ми просто правильно оберемо місце проведення під Вашу дату.

На пляжі південно-західного узбережжя сухий сезон з листопада по квітень, а на пляжі східного - з квітня по вересень. Дощі на Шрі ланці не схожі на дощі нашої країни і в сухий сезон вони теж трапляются, бо приходять з джунглів в центрі острову на узбережжя. Зливи сильні, тривають не довго, майже зразу ж з’являється сонце, все навколо парує і через 30 хвилин про дощ вже нічого не нагадує. 

Сезон на Шрі ланці для проведення весілля

Кому ми рекомендуємо Шрі ланку для весілля та медового місяця
Тим, хто хоче потрапити в справжнє літо або весну

Уявіть собі спражній рай на землі, де усі 365 днів тепле і вологе літо. Сонячна зима на узбережжі з температурою повітря + 28 С і температурою води в океані + 27 С та літніх + 32 С, що лише на 4 С  більше ніж узимку.  А як захочеться весняної свіжості, то за прохолодою можна попрямувати в центральні райони країни. Джунглі, гори, багато зелені, дерев, водопадів, стародавні міста, національні парки, захопливі краєвиди, історичні пам’ятки та інші цікавості. Все це варте того, щоб побачити на власні очі і насолодитись прохолодним повітрям + 20  +25 С

Весілля та медовий місяць на Шрі ланці

В найпроходнішому місці на острові, яке називають "частка півночі"+20 +18 С вдень, та +15 +10 С вночі.  Це високогірний курорт Нувара Елія, що знаходиться на висоті 1884 м. над рівнем океану.

Весілля та медовий місяць на острові

Тим, хто хоче до океану і на пляж «Баунті» та прихильникам серфінгу і дайвінгу

Індійський океан самий теплий з усіх, які існують на нашій планеті. Температура води в океані на протязі року +27 +29 С.  Практично всю берегову лінію острова, а це понад тисячу кілометрів, займають красиві  та малолюдні пляжі з м'яким піском та пологим спуском у воду. 

Весілля та медовий місяць на океані

Узбережжя Шрі ланки наче з реклами «Баунті»: голуба вода океану, химерно вигнуті пальми, примхливі лагуни і затоки, мальовничі скелі, маленькі зелені острови та коралові рифи.

Весілля для дайверів на океані

Пляжі на Шрі-Ланці прекрасні, але багато туристів їдуть туди не за тим, щоб загоріти… Острів Шрі-Ланка не має зовнішнього рифу і відкритий усім вітрам, тому на південно-західному узбережжі океан «дає хвилю» цілий рік. А там де хвиля, там і серфінг.  Серфінгісти з усього світу з'їжджаються на Цейлон для катання, початківці для навчання, а закохані серфінгісти для серфінг весілля.

Весілля для серферів

 Мисливцям за пригодами та  неймовірними краєвидами

Шрі ланка дуже різноманітна, картинка узбережжя в стилі «Баунті» вже ближче до центральних регіонів острову змінюється на рекламний ролик чаю «ліптон». Майже усі  зелено- «оксамитові» схили на острові  відведені під чайні плантації. Вам варто побачити хоч раз у житті, як вирощують і збирають всесвітньо відомий цейлонський чай  - ще одна візитівка Шрі ланки.

Весілля та медовий місяц на острові Цейлон

Подорожуючи островом Ви зрозумієте, наскільки різною буває Шрі ланка -смарагдові рисові поля під голубим небом, зелені джунглі з пальмами та квітучими деревами. В неймовірної краси гірських озерах та водопадах з чистою та прохолодною водою, до речі, можна купатись.

Весілля та медовий місяць на райському острові

На Шрі ланці і місяця не вистачить, щоб побачити усі цікаві та історичні місця. 9  чудових національних парків, багато заповідників та ферм з екзотичними тваринами. Тільки в списку об’єктів світової спадщини ЮНЕСКО на Шрі-Ланці значиться вісім найменувань : шість культурних та два природніх об’єкта. На фото один із них - Сігірія «Палац Левового Каміння». Висота цієї скелі— 370 метрів над рівнем моря. Навколо скелі 130 гектарів парку з алеями та озерами. Цікаво, що і французьський Версаль і знамений Ангкор в Камбоджі молодші від цієї памятки, яку створено у 477 — 495 роки нашої ери.

Весілля і медовий місяць в Азії

Тим, хто любить тварин і хоче побачити їх життя в природніх умовах

Тварин на Шрі ланці багато і живуть вони «не в клітах». Просто на вулицях міста, коло будинків та на пляжі можна побачити слонів, мавп, папуг, бурундуків, мангустів, геконів, варанів та ящірок, які зовсім не бояться людей. Павичі та буйволи тут, як домашні тварини.

Весілля та медовий місяць в Азії

І хоч і Шрі ланка для своїх Гостей є цілком безпечною країною, але необачними бути тут не слід. Тільки змій на острові нарахували десь 98 видів. Правда не усі з них отруйні. Але відправлятись на прогулянку по джунглям без супроводу або гуляти по високій траві – не є розумною думкою. Хижаки тут теж є -  крокодили та леопарди, наприклад, зустрічаються в національних парках. Але не дивлячись на таке близьке сусідство, випадків нападу цих хижаків на людину тут не зафіксовано.

Хочеться гострих відчутів та красивих фото з тваринами? Можемо організувати поїздку з фото сесіями на зміїну ферму, в розплідник для слонів, в пташиний заповідник, в інкубатор для черепах або відправитись в справжній джип сафарі по національному парку.

Весілля на острові з екзотичними тваринам

Тим, хто любить свіжі екзотичні фрукти та морепродукти

Особливості клімату дозволяють вирощувати різноманітні овочі та фрукти і мати декілька врожаїв на рік. Тому на Шрі ланці дуже багато свіжих, натуральних та доступних за ціною фруктів: кокоси, маленькі банани, ананаси, манго, мангустіни, кавуни, джекфрут, соусеп, папайа, гранати, полуниця, дуріан,  і багато інших. Сік кокосу тут дешевший за воду. Асортимент по фрешам задовільнить та здивує навіть найвибагливішого гурмана, бо готують соки тут з усіх фруктів і овочів. 

Безалкогольне весілля у фруктовому раю

Крім фруктів Шрі ланка відома своїми смачними та доступними морепродуктами. Свіжі креветки, лобстери, кальмари, краби, тунець, баракуда, акула та багато іншої океанської смакоти… - це усе щойно зловлене, готується для романтичної вечері за хвилин 20 і подається до столику на пляжі.

Весілля для тих хто любить морепродукти

Скільки коштує весілля за кордоном в нашій агенції

Якщо Вам потрібно унікальне весілля, під Вашу Пару, звертайтесь до нас. Весілля за кордоном ми організовуємо з бюджетом від 30 000 у.о.

Хочете дізнатись, яким може бути Ваше весілля на Шрі ланці?

Так, хочу

Нажміть на кнопку і відправте запит, або зателефонуйте нам і ми поговоримо про Ваше весілля на острові +38 044 209 11 62, +38 067 230 73 43

Весільна агенція Пара

Дякуємо за чудові фото для цієї статті: Олександру Родіонову, Ігорю Кукурузі, Євгену Холодову

 

Сподобалась ця стаття?
← Натискай «Подобається» і читай нас на Facebook

Дізнайтесь більше про весілля

Фотосесія Love Story
Переглягути всі статті
Подивитись усі статті
Фотосесія  Love Story
Новорічні свята – чудова нагода красиво освідчитись!


(097)532-23-38
para@para-wedding.com.ua
^