067 230 73 43

Перший танець у подарунокакція для закоханих пар
ЩО ПОЧИНАЮТЬ ПЛАНУВАННЯ СВОГО ВЕСІЛЛЯ В ЛИСТОПАДІ 2016

Мало хто на сучасному весіллі свій перший танець вчить самостійно. Більшість пар, все - таки, користуються послугами професіоналів.

Це і зрозуміло, не всі ми вміємо танцювати, а перший весільний танець багато з нас сподіваються танцювати в перший і останній раз :-) тому він повинен бути бездоганний.

Але як же підібрати дійсно професійного хореографа, який грамотно розпорядиться Вашим часом і поставить весільний танець саме для Вашої пари?

Замовляйте організацію весілля під ключ

і отримуйте у подарунок професійну постановку

вашого першого весільного танцю

В інтернеті пропозицій безліч, але, як показує практика, дійсно професійних хореографів, що вміють працювати із молодятами без танцювальних навиків, та зможуть в результаті створити справжній шедевр, передають з рук в руки...

Саме тому, кожній парі, яка замовить у нас організацію свого весілля «під ключ» до 30 грудня 2016 року ми подаруємо професійну постановку першого весільного танцю, а саме:

Три безкоштовних уроки з професійним відомим хореографом, фіналістом шоу каналу СТБ «Танцюють усі»

Важливо: Обмежень по стилю танцю чи по музичній композиції не має. В «подарунок» не входять: реквізит, декорації, спец.ефекти та додаткові учасники постановки.

Перший весільний танок

 

Ви не тільки будете виглядати природно та красиво, танцюючи свій перший танець на свому весіллі, а й отримаєте задоволення від самих репетицій та від спілкування з відомим хореографом ;-)

 

Пропозиція в кількості обмежена, тому не зволікайте і телефонуйте нам прямо зараз +38 067 230 7343,

або відправляйте заявку на адресу para@para-wedding.com.ua з поміткою «Хочемо замовити організацію весілля і отримати подарунок.

Сподобалась ця стаття?
← Натискай «Подобається» і читай нас на Facebook

Дізнайтесь більше про весілля

Весілля 2017
Переглягути всі статті
Подивитись усі статті
Весілля  2017
Розіграш карамельних цукерок ПАРА


(097)532-23-38
para@para-wedding.com.ua
^