067 230 73 43

тренди 2022 року

Як святкувати весілля в 2022 році. Основні тренди року

 
В 2022 році на весільні тренди головним чином вплинула пандемія. На два роки все зупинилось і якщо і були весілля, то поодинокі. До уваги брались більше не тренди, а можливості моменту – що в даний момент можна, те й використовуємо. Таким чином, позаду лишилось багато цікавих тенденцій, які ще не відпрацювала весільна індустрія на практиці. Крім того, вимушена перерва теж внесла свої корективи в розвиток, і на протязі цих двох років з’явились нові тенденції, які не так швидко підуть у минуле, бо і світ змінився і ми змінились і наші пріоритети і бажання також. Пропонуємо пройтись детальніше, що лишилось, а що прийшло чи збирається прийти у моду святкування весілля. 
 

Що лишається модним та актуальним у 2022 році?

 
  •  Весілля на відкритому повітрі, серед природи та поблизу води. Це те, що в тренді буде завжди. В першу чергу наречені обирають заміські комплекси з відкритим простором та красивими і просторими залами для бенкету. Якщо такі зали відсутні, створюємо весілля в шатрі. При цьому, зараз дуже багато можливостей зробити це красиво та стильно.
 Весілля 2022 в шатрі за містомВесілля за містом 2022
 
  • Камерні весілля. Обмеження нам подарували тренд, який ще довго буде актуальним – кличемо на весілля лише найближчих, сідаємо за одним великим столом та влаштовуємо красу навколо себе. Як ми задекоруємо стіл та простір залежить від вашого смаку та побажань, але досі дуже популярними лишаються красиві люстри та багато свічок.
 Камерне весілля 2022
  • Весілля вільних форматів, по типу весільної вечірки, з більш гнучким сценарієм. Люди прагнуть спілкування, тому актуальним є створення зон, де гості в спокійній атмосфері можуть вільно поспілкуватись. При цьому весілля має ведучого і програму, але в ній тепер більше пауз для спілкування та більше зон. Такий формат можна обіграти як у ресторані так і на нестандартній локації, де можна відмовитись від звичайного застілля та експерементувати.
 Весілля на нестандартній локації 2022Зонування на весіллі 2022
  • Повертається мода на весілля з розмахом та великою кількістю гостей. За пишними і дорогими весіллями вже скучили, тому планується в цьому році таких багато. Пишні зали, шатрарясно прикрашені квітами,  динамічна весільна та концертна програма – усе це повертається.

Свадьба 2022 с размахом

Столи різної форми це не лише зручно, а і стильно. Цей сміливий тренд набирає популярності. Дивіться як це може бути цікаво та красиво.

Весільна сервіровка 2022 Весільні тренди 2022 року

 Весільний вікенд. Традиція святкувати весілля декілька днів, потроху повертається. Парі хочеться розтягнути своє свято та насолодитись ним зповна. Зазвичай у перший день відбувається коктейльна вечірка після розпису молодих в РАЦСі лише з близькими. Для багатьох пар розпис став особистою подією, на яку немає потреби запрошувати усіх. В цейдень наречені хочуть бути лише з близькими. Другий день – класичне весілля по сценарію з виїздною церемонією розпису для гостей, можливістю нареченим заглибитись в свою казку, наробити красивих фото та весільними традиціями. Третій день – барбекю для більш тісного знайомства з новими родичами, а для бажаючих, ще й з стародавніми українськими традиціями.

Тематичне весіля. Продовжується мода на тематичні весілля. Це дуже цікаво – обираємо близьку нареченим ідею і обігруємо її в усьому. Це  може бути улюблений фільм чи книга. Якщо пара готова до експериментів, таке весілля може бути дуже оригінальним та непередбачуваним.

 Ось такими різними можуть бути весілля в цьому році, але в будь якому разі памятайте про головне - індивідуальність в тренді завжди.
Хай ваше весілля буде таким, як хочеться вам, усе інше не так важливо.
 

Хочете обговорити ваше весілля?

 

Запит на БЕЗКОШТОВНУ консультацію

 

 
Сподобалась ця стаття?
← Натискай «Подобається» і читай нас на Facebook

Дізнайтесь більше про весілля

День Закоханих 2022. Як освідчитись красиво
Переглягути всі статті
Подивитись усі статті


(097)532-23-38
para@para-wedding.com.ua
^