067 230 73 43
 
Предложение руки и сердца

14 лютог0 

День Закоханих – час освідчень.

Як освідчитись красивО

Найкращий подарунок в День Закоханих для будь якої закоханої жінки завжди було і лишається  освідчення. Хочете зробити це красиво і влаштувати для своєї коханої незабутній сюрприз – тоді це до нас.

Але перш ніж ми Вам щось запропонуємо, дуже важливо Вам подумати, що любить саме ваша жінка, що вона найбільше цінує та від чого найбільше отримує задоволення.
Якщо Ви не маєте відповіді на ці питання чи сумніваєтесь – пропонуємо експериментувати з ідеями, бо дуже часто жінка сама не знає, що вона любить поки не отримає це.
Тому ми подумали і зібрали варіанти ідей та написали механіку, як Ви можете красиво освідчитись.
 

Ідеї для освідчення, яке вразить вашу майбутню дружину:

 
  • ДЕНЬ ПРИЄМНИХ СЮРПРИЗІВ.  На протязі дня ми будемо влаштовувати дівчині різні ситуації та сюрпризи, які будуть викликати приємні емоції, а часом дивні. Все для того, щоб цей день видавався дуже дивним і незвичайним для неї, а хеппі ендом стане ваше освідчення, яке теж спершу буде дивним, а потім звісно приємним.
  • ОСОБЛИВИЙ ВЕЧІР. Ми придумаємо та організуємо дуже особливий та романтичний вечір в красивому місці. Улюблена музика, багато свічок та квітів. Це може бути фото студія, ресторан, театр, заміський буднок... Місце та розвиток подій буде залежати від історії, яку ми придумаємо. Поки Вас не буде, ми проведемо фото сесію, проби на головну роль у кіно чи щось інше, а потім зявитесь Ви, відбудеться дуже романтичне освідчення і вечеря при свічках.
  • ОСВІДЧЕННЯ В КІНОТЕАТРІ. Ви запрошуєте дівчину в кіно, а самі запізнюєтесь. Просите, щоб вона починала перегляд фільму без Вас, бо Ви в дорозі. Починається фільм, перші 15 хвилин усі присутні дивляться якийсь романтичний фільм, а далі вмикається відео з освідченням, яке ми з Вами заздалегідь запишемо та змонтуємо. Після освідчення вмикається світло, заходите Ви і даруєте обручку. А в цей час увесь зал чекає, що ж вона відповість?!
 
Уявили собі Ваше освідчення?
А може у Вас зявились свої ідеї і ми можемо допомогти їх реалізувати?
Тоді дзвоніть чи заповнюйте форму нижче.
 

Хочете Замовити освідчення?

 

Запит на БЕЗКОШТОВНУ консультацію

 

Сподобалась ця стаття?
← Натискай «Подобається» і читай нас на Facebook

Дізнайтесь більше про весілля

Весілля 2021. Які весілля можна в нас замовити в новому сезоні
Переглягути всі статті
Подивитись усі статті
Весілля 2021. Які весілля можна в нас замовити в новому сезоні
Весільні тренди 2022


(097)532-23-38
para@para-wedding.com.ua
^