067 230 73 43

Весільний консультант

Лише для наречених
Вся правда про планування весілля

Що є найважчим в плануванні весілля, як гадаєте? Прошу Вас не читати далі, поки Ви не візьмете ручку та не запишите свою відповідь.
Записали? Продовжуємо :)

А тепер порівняйте свою відповідь з результатами нашого опитування. Наші наречені на першій зустрічі нам відповіли так:

В процесі та на самому весіллі усі 100% опитуваних кардинально змінили свою думку. До них прийшло розуміння, що все не так просто, як здавалось спочатку. Сукня, місце, взаєморозуміння зі своєю половинкою, бути в бажаній фізичній формі - це дійсно важливі речі… але крім них є і інші пункти в умовному списку планування весілля. І в залежності від масштабу весілля, яке Ви хочете організувати пунктів у Вашому списку може бути 47,  997, або 9997!

Одна справа скласти цей список і спокійно, крок за кроком його проходити. Самостійно, з весільним організатором чи зі своєю групою підтримки. І зовсім інша справа, коли про більшість із цих пунктів Ви просто не задумуєтесь до того моменту, поки вони не виникнуть перед Вами. І добре, якщо це трапиться не в сам день весілля. І сума «непередбаченних витрат» з весільного бюджету по факту не шокуватиме ні Вас, ні Вашого майбутнього чоловіка.

Ми допоможемо Вам скласти свій персональний список по плануванню саме Вашого  весілля. 
Запрошуємо Вас на персональну консультацію з весільним організатором нашої агенції.

Питання, які пропонуємо для обговорення, на Ваш вибір:

ДЛЯ КОГО ЦЯ ПОСЛУГА:

Нареченій або парам, які:

Для кого послуга не підходить:

три варіанти консультації
по часу та вартості

Персональна консультація– 3 000,00 грн. Тривалість – 2 години. Визначимо, яке весілля Вам хочеться та розпишемо разом з Вами персональний план по його плануванню та організації. Дамо рекомендації та відповіді на Ваші питання. 

Консультаційна підтримка – 6 000,00 грн. Тривалість 5 годин ( розбиваємо за домовленістю на 3-4 консультації). Визначимо Вашу мету, розпишемо разом з Вами персональний план та підтримаємо Вас у його виконанні.  Дамо відповіді на всі Ваші запитання.

Консультація «Швидка допомога»  – 2 000,00 грн. Тривалість – 1 година. Ви визначаєте питання, в яких Вам потрібна наша професійна допомога. Ми розбираємо Вашу ситуацію та надаємо рекомендації.

Консультацію проводить Алеся Холодова або Ксенія Шаленко – організатори весільної агенції «Пара» та івент агенції «Барви» з досвідом роботи в організації заходів від 16 років, кількість організованих заходів більше 500, з кількістю учасників від 2 до 500 ( культурно масових до 10 000 осіб) 

Чого не буде:

Ви ще вагаєтесь, чи потрібна Вам персональна консультація по плануванню свого весілля? Тоді дайте відповідь на питання, навіщо Ви запрошуєте на весілля візажиста, якщо вмієте наносити макіяж самостійно?

ЗаПИСАТИСЬ На консультацію*

Так!

 * ми зателефонуємо Вам та домовимся по зручний для Вас час та місце.

Хочете записатись негайно? Не стримуйте себе, дзвоніть на моб +38 067 230 73 43, або пишіть в мессенджер (Viber, Telegram, WhatsApp). Якщо Вам не відповіли одразу або телефон зайнятий, спробуйте +38 097 532 23 38, або дочекайтесь, ми обовязково Вам передзвонимо.

Ви не випадково потрапили на цю сторінку і читаєте зараз ці слова. Не буває випадковостей)) Хочете отримати знижку 50%, шукайте промокод в нашому телеграм каналі ТУТ та активуйте його до 31.08.2019. Приєднуйтесь - все цікаве та корисне про планування весілля, подарунки та акції для наречених ми публікуватимемо в своєму телеграм каналі.

Весільний консультант

Сподобалась ця стаття?
← Натискай «Подобається» і читай нас на Facebook

Дізнайтесь більше про весілля

Як подати заяву в РАЦС в 2019 році
Переглягути всі статті
Подивитись усі статті
Як подати заяву в РАЦС в 2019 році
Про осіннє весілля


(097)532-23-38
para@para-wedding.com.ua
^