067 230 73 43

весілля 2020
5 аргументів, після яких Ви захочете
одружитись у високосний рік

2020 рік, як і кожен високосний рік, через певні закони фізики і астрономії буде мати на один календарний день більше, аніж три попередні роки. І ця календарна особливість єдина відмінність від «нормального року» породила багато чуток, забобонів та прикмет, які не мають жодного раціонального пояснення. Ми вивчили ситуацію та приводимо 5 аргументів, чому одружуватись у 2020 році і вигідно, і розумно.

По перше 2020 - це красиве число

Будь яка дата в цьому році виглядатиме красиво. Подвоєння цифр приваблює людей і дати з подвоєнням завжди були і будуть популярнішими за звичайні. Зверніть увагу на 2 та 20 та 22 число кожного місяця, ті з них, які будуть припадати на вихідні рекомендуємо забронювати під своє весілля якомога швидше:

По друге - ЦЕ ТОЙ ВИПАДОК, коли чим менше бажаючих,
тим краще для Вас

Згідно статистики РАЦСів України у попередні високосні роки одружились на 5% -10% менше ніж у невисокосні роки. А це значить, що «конкурентів» у Вас на професійних організаторів, красиві місця, емоційних церемоніймейстерів, харизматичних ведучих і т.д., і т.п. буде на кілька тисяч пар менше, ніж у слідуючому 2021 році. Скористуйтесь цим.

Третє "так" від зірок

Астрологи говорять впевнене ТАК на одруження та народження дітей в 2020 році. Рік білого металевого або Золотого Щура обіцяє щасливе подружнє життя усім, хто бере шлюб з кохання. Астрологи радять вибирати дату для шлюбу на фазу зростаючого місяця, а найбільш вдалими для весілля зазначають 12, 16 чи 17 дні місячного календаря.

Подивимось на зірок серед людей і приведемо декілька прикладів тих, хто взяв шлюб у високосний рік:

Четверте "так" - боже благословення

В УПЦ пишуть на офіційній фейсбук сторінці, що ніяких заборон та перешкод для одруження та вінчання у високосний рік не має. Це міф. «Високосність» року не впливає на щорічні рекомендації православним, вони залишаються не змінними - не справляти вінчання та гучне весілля у Великі церковні свята та в період постів. 

П’ятий аргумент - одружуються лише ті,
хто дійсно цього хоче

Одруження у високосний рік - це перевірка на серйозність намірів та на адекватність людини з якою Ви зібрались брати шлюб. У вашої пари може бути мільйон і одна причина, чому ще не час. І немає в цьому нічого страшного. Але слід задуматись, якщо Вам просто пропонують почекати «нормального» року і це єдиний стримуючий фактор для створення сім’ї.

Ми можемо приводити хоч і 1000 аргументів "ЗА" одруження у 2020 році, але вони не матимуть жодного значення, якщо Ви не скажете "Так, я згодна" і "Так, я згоден" один одному. З Вашого свідомого рішення бути разом і бажання створити сім'ю і почнеться Ваша історія. А усім неодруженим, хто читає це речення вангуємо щире кохання та щасливе подружнє життя. А за красивим весіллям звертайтесь до нас

ДАВАЙТЕ ОБГОВОРИМО З ВАМИ, ЯКИМ МОЖЕ БУТИ Ваше ВЕСІЛЛЯ в 2020 році 

 

Безкоштовна консультація

Телефонуйте нам просто зараз за телефоном: +38 067 230 7343
Або надішліть заявку електронною поштою: para@para-wedding.com.ua
і ми зв'яжемося з Вами в денний час

Сподобалась ця стаття?
← Натискай «Подобається» і читай нас на Facebook

Дізнайтесь більше про весілля

Про річниці весілля
Переглягути всі статті
Подивитись усі статті
Про річниці весілля
Весільні тренди 2021


(097)532-23-38
para@para-wedding.com.ua
^