067 230 73 43

Весілля 2021

Тренди 2021 року

а також все, що нареченим потрібно знати

2021 рік нам обіцяє бути дуже щедрим на весілля. По перше всі весілля з минулого року перенесли на прийдешній, а по друге рік Бика, що настав, вважається найкращим для одруження,  принаймні так твердить китайський гороскоп. Згідно стародавнього китайського повір’я, рік бика гармонізує відносини та приносить нареченим удачу та достаток у сімейному житі. Тому, всім, хто збирались одружитись, але з якихось причин відкладали, вперед,  час настав. Рік настільки сприятливий, що навіть для самотніх обіцяє знайти пару.

 

Найкращі дати для весілля?

Якщо говорити про красиві дати, то їх у цьому році дуже багато і наречені мають просто величезний вибір. Це і дзеркальні і просто парні. Але якщо ви свідомо підходите до вибору дати, трендом цього року є вибір дати, за допомогою нумерології та астрології. В цьому випадку молодята або звертаються до спеціалістів, і ті допомагають обрати найбільш вдалу дату, або вираховують самостійно.

 Вирахувати вашу дату весілля дуже просто. Візьміть повну дату народження свою та половинки в цифрах, та підсумуйте обидві до однозначного чи двозначного числа. Саме це число і буде ідеальною датою для вашого весілля.

Приклад:

Наречена - 02.07.1983 – 2+7+1+9+8+3=12, 1+2=3

Наречений - 22.04.1982 – 2+2+4+1+9+8+2=19, 1+9=10, 1+0=1

Таким чином ідеальне число для даної пари для одруження буде число 4. Можете одружитись або 4.04, або в будь якому місяці але 4 числа. Крім того зверніть увагу, що це число означає в нумерології і підсильте вашу пару ще й цими якостями. Наприклад число 4 це стабільність та надійність, таким чином ви вже знаєте, що одружившись в цей день, ваш шлюб буде і надійним і стабільним. Але це число радить своїй парі, аби стосунки не стали сухими та нудними, обов’язково та регулярно додавайте фантазії та новизни.

 Вибрати дату весілля в 2021 році

Образ нареченої

 В цьому році дизайнери створили багато  цікавих та незвичайних суконь. Крім того все частіше наречені обирають зручні короткі сукні та брючні костюми, які виконують роль, як самостійних суконь, так і другого наряду на розважальну частину весілля.

 Весільні сукні 2021

Кольорові тренди 2021 року

Кожного року ми орієнтуємось на досвід та аналітику інституту кольору Pantone, яким уже дуже багато років довіряє увесь світ. На 2021 рік цей колір жовтий та сірий з усіма своїми відтінками. Чудові кольори, для весільного декору. Ми вже бачимо безліч простору для фантазії наших декораторів та флористів. Ось подивіться приклад

Весілля в жовому кольорі

Але, про колір ми не все сказали, бо ми вважаємо, що кольори минулого року, які через всесвітню пандемію ми так і не змогли обіграти також достойні уваги. А саме класичний темно-синій. Враховуючи що він і так є дуже популярним серед наречених і для багатьох є улюбленим, пропоную подивитись приклади декору в трендовому кольорі 2020 року.

 Колір весілля синій

Як вплинула пандемія на людей,

розвиток весільної та івент індустрії

З одного боку люди скучили за святами, розвагами, вечірками, концертами, красивим вбранням і речами, красивою авторською їжею з ресторану та напоями, яскравими кольорами, подорожами та свободою вільно пересуватись.

Але з іншого боку, люди пристосувались до нових обставин,  навчилися жити по новому, в багатьох змінилися звички, а інші і взагалі змінили все своє життя та цінності, переглянувши та усвідомивши справжню важливість речей.

З огляду на ці важливі зміни, пропонуємо також поглянути на весільні тренди 2021 року з двох ракурсів – те, за чим люди скучили і на трансформацію, що відбулась.

Яскрава палітра кольорів

Сьогодні ми можемо  бачити сильне тяжіння до яскравих кольорів, що так нагадують веселку. Вся ця краса вже залежалась на полицях наших декораторів та флористів і дуже хоче створювати вам чудовий настрій. Уявіть лише, скільки у нас не використаної фантазії.

Красочная свадьа Організація яскравого весілля

Враховуючи ті ж канікули, і з пастельними кольорами ми ще не встигли «награтися», тому якщо ви також любите більш спокійні та ніжні відтінки, це все ще в моді.

весілля в пастельних тонах

Розваги.

Концерти, веселі вечірки з інтерактивами та цікавою розважальною програмою, театралізовані шоу, танці під улюблених артистів та кавер гурти, улюблені ведучі, команди з «Ліги сміху» та такі популярні стендап коміки… все це, і багато іншого нам було не доступне. Саме тому в цьому році у наших гостей є величезна емоційна потреба у красивому та веселому повноцінному святі, яку ми з радістю готові створити. Для будь якого весілля, в залі чи на вулиці ми маємо велику кількість цікавих пропозицій та ідей.

Розваги в 2021 році

Зустрічі та спілкування

Люди скучили за людьми. Багато хто сидів удома і уникав живого спілкування. Хтось звик, але більшість хоче як і раніше, гарно одягатись, робити красиві зачіски та макіяж не лише для фото, щоб його потім викласти в інстаграм, а й вигулювати свої образи в офлайн, зустрічатись з друзями, спілкуватись, танцювати, відвідувати цікаві місця. Саме тому на весіллях цього року важливе значення матиме можливість звичайного спілкування. Для цього ми будемо обов’язково передбачати затишні та тихі лаунж зони, де гості просто спілкуються та діляться враженнями.

Лаунж зони на весіллі

Тренди після трансформації

Міні весілля – камерний формат

Зважаючи на те, що закон нам дозволяє збиратись лише невеликими компаніями до 20 гостей, камерне весілля можна вважати основним трендом цьогорічної реальносі. В такого весілля багато переваг. З огляду на те, що гостей мало, кожному, ви можете приділити особливу увагу, врахувавши смаки та індивідуальні особливості. Також на невелику кількість гостей набагато більше цікавих та нестандартнх локацій, які ми так любимо і про переваги та особливості яких, ми пишемо далі. З оляду на те, що гості на  камерних весілях це найближчі родичі та найкращі друзі, ми пропонуємо більш прості, не офіційні та душевні розваги. Наприклад, на такому весіллі цілком нормальним буде перегляд якогось романичного фільму. До перегляду можна запросити, як усих гостей, так і зробити це параллельною розвагою у лаунж зоні.

Організація камерних весіль

Весілля вдома чи на нестандартній локації

Якщо у вас є свій заміський будинок, ми можемо весілля створити прямо там, додавши всього, що не буде вистачати. Якщо  немає, ми для вас підберемо або заміський будинок, що буде відповідати усім вимогам, або цікаву нестандартну локацію, яка буде родзинкою вашого весілля. І будинок і нестандартна локація має спільну чудову рису, це приватність. Крім вас та людей, що організовують ваше весілля там більше нікого не буде. Серед інших особливостей – індивідуальність, незвичайність, новий формат, багато сюрпризів, можливість зробити собі цікаве і нестандартне свято та приємно вразити гостей.

Весілля вдомаВесілля на нестандартній локаціїВесілля в заміському будинкуВесілля в замку

Тренд на все своє

Підтримуємо українського виробника і за можливості купуємо українське – сукню, аксесуари, взуття, костюм нареченого та наряди свідкам, якісні подарунки, продукти, напої… у нас вже дуже багато дійсно якісних виробників, не гірших за європейських. Тому, пропонуємо звернути на них увагу і вам.

 

Весілля для двох.

Весілля для двох вже давно не екзотика, а свято, яке наречені влаштовують в честь себе лише для себе. Зараз складніше, а взагалі таке весілля можна влаштовувати в будь якій країні світу і це буде справді незвичайно. В цьому році ми плануємо весілля лише для двох майже по всій країні, бо у нас також дуже багато красивих та романтичних місць.

 Весілля для двох

Формат фуршет та міні бари.

Кенді бари завжди були невід’ємною частиною весілля. Також круто виглядали різні фуд бари: сирні, м’ясні, фруктові, овочеві, барбекю …

Цей формат вам точно підійде, якщо ви не хочете сидіти весь час за столом, а бажаєте пересуватись та спілкуватись. В цьому випадку ми зонуємо простір таким чином, що гості навіть самі зможуть готувати собі салати, самостійно обираючи інгредієнти та заправки чи готувати м'ясо та овочі на грилі. Також цікавими будуть міні бари з напоями, де гості також самі, чи за допомогою бармена, зможуть готувати собі різні коктейлі. На час карантинних обмежень, цей формат також прийнятний, але з поправкою на карантинні норми.

Весільний фуршет

Онлайн весілля.

Онлайн весілля зявилися та стали головним трендом в 2020 році, алі і сьогодні вони лишаються одним із варіантів та чудовим планом Б, на випадок, який не залежть від нас і ми не завжди можемо передбачити.

Ми розуміємо, як для вас важливо святкувати весілля, коли всі ваші близькі поряд, але бувають такі випадки, коли неможливо усіх зібрати і тоді ми пропонуємо або повний онлайн, або комбіновані весілля. 

Онлайн весілля

Як бачите, тренди цього року розділились на два табори. Все дуже індивідуально та на різний смак.

А яке весілля ближче вам?

ДАВАЙТЕ ОБГОВОРИМО, ЯКИМ МОЖЕ БУТИ саме ваше ВЕСІЛЛЯ 

 

Запит на організацію весілля


Телефонуйте нам просто зараз за телефоном: +38 097 532 23 38
Або надішліть заявку електронною поштою: para@para-wedding.com.ua
і ми зв'яжемося з Вами в денний час.

Сподобалась ця стаття?
← Натискай «Подобається» і читай нас на Facebook

Дізнайтесь більше про весілля

Весілля в 2020. Чи можна одружуватись у високосний рік?
Переглягути всі статті
Подивитись усі статті
Весілля в 2020. Чи можна одружуватись у високосний рік?
Весілля 2021. Які весілля можна в нас замовити в новому сезоні


(097)532-23-38
para@para-wedding.com.ua
^